• Lorem ipsumHoka-En Bonsai Studio is een unit van Lodder Bonsai bv en is gericht op individuele hobbyisten. Het bevindt zich in hetzelfde gebouw als Lodder Bonsai en er worden hier regelmatig exposities gehouden.

Hoka-En Bonsai Studio is ontstaan in het midden van de jaren tachtig bij de Japanse bonsai-master Hotsumi Terakawa die destijds verbonden was aan Lodder Bonsai bv en Hanako Lodder. Het idee was om bonsai bekender te maken onder een breed publiek en om de bonsai-liefhebber beter bij te kunnen staan in advies en service. Hoka-En Bonsai Studio is inmiddels zowel nationaal als internationaal een gevestigde naam.

De studio is de meest complete bonsai speciaalzaak van Nederland en we bieden u een breed scala aan bomen en producten voor uw hobby. Wij geloven dat het kiezen van een bonsai een zeer persoonlijke ervaring is en een bezoek aan onze kwekerij kan een inspirerende ervaring zijn. Het is mogelijk om zonder afspraak naar de studio te komen en producten in de webshop te bestellen. Hoka-En Bonsai-studio kan u begeleiden bij het vinden van wat u interesseert.